Liharuukku

21.11.2011
26 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Liharuukku

Pippurisen liharuukun annetaan hautua uunissa pitkään.

Ainekset

6 annosta
1 800 g naudan paistisuikaleita
2 1 rkl margariinia ja öljyä
3 1 sipuli
4 1 tl suolaa
5 100 g mustapippurituorejuustoa
6 3 dl vettä
7 2 dl ruokakermaa
8 2 rkl soijakastiketta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 2 g 14 g
Proteiinia 32 g 189 g
Rasvaa 13 g 77 g
Kuitua 0 g 1 g
Energiaa kJ 1 062 6373
Energiaa kcal 254 1523

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Naudanliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Ota lihasuikaleet noin tunniksi huoneenlämpöön. Kuumenna pannu. Ruskista lihasuikaleet margariini-öljyseoksessa kahdessa erässä. Lisää lihojen joukkoon hienonnettu sipuli ja anna hetken aikaa pehmetä. Murenna pannulle juusto ja lisää joukkoon vesi. Kääntele seosta, kunnes juusto on täysin sulanut.

Kaada lihaseos pataan. Anna hautua 175-asteisessa uunissa tunnin ajan. Sekoita joukkoon kerma ja soijakastike. Anna padan hautua vielä noin 15 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5