Lihaisa nuudelipannu

20.2.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lihaisa nuudelipannu

Ainekset

4 annosta
1 150 g munanuudeleita
2 2 rkl öljyä
3 350 g naudanlihasuikaleita
4 150 g purjoa
5 1 keltainen paprika
6 1 vihreä tai punainen paprika
7 2 tl inkivääriä raastettuna
8 0,5 tl suolaa
9 2 valkosipulin kynttä
10 1 rkl soijakastiketta
11 2 rkl makeaa thaichilikastiketta
12 0,5 limetin mehu
13 1 dl kevät- tai ruohosipulia silputtuna

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 30 g 119 g
Proteiinia 30 g 119 g
Rasvaa 19 g 76 g
Kuitua 4 g 15 g
Energiaa kJ 1 712 6849
Energiaa kcal 409 1637

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Naudanliha
Makuja maailmalta Aasialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä ja valuta nuudelit. Halkaise ja huuhtele purjo. Paloittele. Pese paprikat, poista siemenet ja suikaloi. Kuumenna öljy vokissa tai korkeareunaisessa pannussa. Ruskista naudanlihasuikaleet, noin 4 minuuttia. Lisää kasvikset, paista 3 minuuttia. Mausta inkiväärillä, soijakastikkeella, makealla thaichilikastikkeella ja limettimehulla. Lisää kypsennetyt ja valutetut nuudelit joukkoon ja kuumenna. Sekoita lopuksi ruokaan ruohosipuli tai kevätsipuli.0905

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: vokki wokki
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5