Libanonilaiset lihapullat

13.12.2007
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Libanonilaiset lihapullat

Ainekset

4 annosta
1 400 g jauhelihaa
2 pala punaista chilipalkoa
3 2 rkl hienonnettua persiljaa
4 1 viipale murennettua vaaleaa leipää
5 1 kananmuna
6 2 - 3 valkosipulin kynttä
7 1 rkl tuoretta minttua tai 1 tl kuivattua minttua
8 1 tl raastettua sitruunan kuorta
9 2 rkl rouhittuja pinjansiemeniä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 3 g 12 g
Proteiinia 23 g 92 g
Rasvaa 7 g 27 g
Kuitua 0 g 1 g
Energiaa kJ 690 2759
Energiaa kcal 165 659

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Murenna kuorittu leipä kulhoon ja sekoita joukkoon muut aineet. Muotoile taikinasta pyöryköitä tai soikioita ja paista ne pannussa kauniin ruskeiksi.

Voit antaa niille pannussa vain pintavärin ja panna vielä 10 minuutiksi 200-asteiseen uuniin.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5