Leivitetyt kuhafileet

13.2.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Leivitetyt kuhafileet

Kalafileiden lisämaustamiseen tarvitaan sitruunalohkoja ja hyvä kastike. Lisäkkeeksi sopivat keitetty riisi, höyrytetyt kasvikset ja salaatti.

Ainekset

4 annosta
1 4 kuha- tai muuta kalafileetä
Maustamiseen
1 0,5 sitruunan mehu
2 1 tl yrttisuolaa
3 sitruuna- tai valkopippuria
Jauhottamiseen
1 0,5 dl vehnäjauhoja
2 0,5 dl ruisjauhoja
Leivittämiseen
1 2 munaa
2 2 dl korppujauhetta tai 1 dl seesaminsiemeniä ja 1 dl korppujauhetta
Paistamiseen
1 2 rkl voita
2 1 rkl öljyä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 28 g 113 g
Proteiinia 32 g 127 g
Rasvaa 14 g 54 g
Kuitua 2 g 10 g
Energiaa kJ 1 520 6079
Energiaa kcal 363 1453

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Levitä työlaudalle voipaperi. Pyyhi kuhafileet kuiviksi ja levitä paperille. Mausta ne tasaisesti molemmin puolin.

Sekoita jauhot matalalle lautaselle, vatkatut munat toiselle lautaselle ja korppujauhe ja siemenet kolmannelle lautaselle. Kasta kaksi fileetä ensin jauhoissa molemmin puolin, sitten munassa ja lopuksi korppujauheessa.

Kuumenna puolet voista ja öljystä ruskehtavaksi isossa paistinpannussa. Kypsennä filee miedolla lämmöllä ensin toiselta, sitten toiselta puolen. Tee sama lopuille fileille ja tarjoa kuumina.

© SOK
Avainsanat: kuha
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5