Lehtipihvit

25.10.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lehtipihvit

Ainekset

4 annosta
1 600 g naudan ulkofileetä
2 2 rkl öljyä
3 0,5 tl suolaa
4 0,2 tl mustapippuria rouheena

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 0 g 0 g
Proteiinia 32 g 127 g
Rasvaa 13 g 52 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 1 019 4077
Energiaa kcal 244 974

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Naudanliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Ota liha huoneenlämpöön vähintään puoli tuntia ennen paistamista. Leikkaa ulkofileestä lihan poikkisyin neljä pihviä. Nuiji pihvit 2-3 mm paksuisiksi. Sileäpintaisella nuijalla saat parhaan lopputuloksen. Kuvioidun lihanuijan piikit rikkovat lihassyyt, jolloin paistettaessa lihasneste valuu pannulle ja pihvistä tulee kuiva. Paista pihvit kuumalla pannulla öljyssä molemmin puolin. Pihvi on valmis käännettäväksi, kun sen pintaan nousee pisaroita. Mausta suolalla ja mustapippurilla ja tarjoile heti maustevoin ja kasvisten kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: pihvi
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5