Lehtikaali-paprikavokki

21.8.2014
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lehtikaali-paprikavokki

Kaalivokki on helppo, edullinen ja terveellinen vaihtoehto. Lehtikaalivokki saa makua mm. chilistä, pähkinöistä ja rusinoista. Mausta vokki soijalla ja hunajalla.

Ainekset

4 annosta
1 7 dl lehtikaalisuikaleita
2 1 suippopaprika
3 1 sipuli
4 3 valkosipulinkynttä
5 1 hienonnettu chili
6 1 dl pähkinöitä
7 0,5 dl rusinoita
8 3 rkl öljyä
9 2 rkl soijaa
10 1 rkl hunajaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 16 g 64 g
Proteiinia 6 g 26 g
Rasvaa 21 g 83 g
Kuitua 6 g 25 g
Energiaa kJ 1 159 4635
Energiaa kcal 277 1108

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna öljy vokissa. Lisää chili-, valkosipuli- ja sipulisilput silputtu. Kuumenna hetki. Lisää kaalisuikaleet ja viipaloitu paprika sekä pähkinät ja rusinat. Kuumenna sekoitellen, kunnes ainekset kuumenevat ja saavat vähän väriä. Mausta soijalla ja hunajalla.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5