Lasimestarin yrttisilakat

18.10.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lasimestarin yrttisilakat

Ainekset

8 annosta
1 500 g silakkafileitä
2 2 tl suolaa
Liemi
1 2 dl vettä
2 1 rkl karkeaa suolaa
3 0,75 dl sokeria
4 0,5 dl väkiviinaetikkaa
5 1 tl kokonaisia valkopippureita
Lisäksi
1 1 dl hienonnettua tuoretta tilliä
2 2 punasipulia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 9 g 69 g
Proteiinia 10 g 81 g
Rasvaa 6 g 45 g
Kuitua 0 g 2 g
Energiaa kJ 526 4212
Energiaa kcal 126 1007

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Mausta silakkafileet suolalla ja anna maustua kylmässä muutaman tunnin. Kiehauta liemen ainekset kattilassa. Jäähdytä liemi kylmäksi. Levitä silakkafileet voipaperin päälle leikkuulaudalle nahkapuoli alaspäin. Ripottele hienonnettu tilli silakkafileiden päälle ja kääri fileet rullalle. Leikkaa punasipulit renkaiksi ja lado vuokaan silakkafileiden kanssa. Kaada päälle kylmä liemi. Anna maustua viileässä ainakin seuraavaan päivään.

© SOK
Avainsanat: silakka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5