Lasimestarin lohi

22.11.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lasimestarin lohi

Ainekset

7 annosta
1 300 g lohifileetä
2 1 porkkana
3 1 punasipuli
Mausteliemi
1 1,5 dl valkoviinietikkaa
2 5 dl vettä
3 2 dl sokeria
4 2 rkl suolaa
5 1 tl kokonaisia mauste- ja valkopippureita
6 1 tl sinapinsiemeniä
7 1 laakerinlehti

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 25 g 177 g
Proteiinia 8 g 57 g
Rasvaa 6 g 41 g
Kuitua 0 g 3 g
Energiaa kJ 801 5606
Energiaa kcal 191 1340

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valmista mausteliemi. Sekoita vesi, etikka, sokeri, suola ja mausteet kattilassa. Kuori ja viipaloi porkkana ja lisää liemeen. Keitä, kunnes porkkanat ovat napakan kypsiä. Anna liemen jäähtyä hyvin.Leikkaa ruodoton ja nahaton lohifilee noin 2 cm:n kuutioiksi ja nostele tarjoilumaljaan. Kuori ja viipaloi punasipuli ja peitä sipulirenkailla lohipalat. Kaada kylmä etikka-porkkanaliemi päälle ja peitä kelmulla. Anna lohen maustua yön yli

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: lohi lohifilee
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5