Lämpimät piparjuurisilakat

arvosana4/5

(2)arviota
5 Annosta

Ainekset (5 annosta)

MääräAinesosa
300 gsilakkafileitä
1 tlsuolaa
2 rklhienonnettua ruohosipulia tai tilliä
2 dlruokakermaa
2 rklpiparjuuritahnaa
korppujauhoja pinnalle

Valmistus

  1. 1

    Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin leikkuulaudalle. Sirottele päälle suolaa ja ripottele päälle hienonnettua yrttiä.Kääri fileet rullalle ja lado ne tiiviisti uunivuokaan. Sekoita kerma ja piparjuuritahna keskenään ja valuta seos tasaisesti silakoiden päälle. Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Lisää reseptejä aiheesta

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä