Lämpimät piparjuurisilakat

23.11.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lämpimät piparjuurisilakat

Ainekset

5 annosta
1 300 g silakkafileitä
2 1 tl suolaa
3 2 rkl hienonnettua ruohosipulia tai tilliä
4 2 dl ruokakermaa
5 2 rkl piparjuuritahnaa
6 korppujauhoja pinnalle

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 2 g 10 g
Proteiinia 11 g 55 g
Rasvaa 12 g 59 g
Kuitua 0 g 1 g
Energiaa kJ 668 3341
Energiaa kcal 160 799

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin leikkuulaudalle. Sirottele päälle suolaa ja ripottele päälle hienonnettua yrttiä.Kääri fileet rullalle ja lado ne tiiviisti uunivuokaan. Sekoita kerma ja piparjuuritahna keskenään ja valuta seos tasaisesti silakoiden päälle. Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5