Lämpimät parsa-kinkkuleivät

2.6.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lämpimät parsa-kinkkuleivät

Ainekset

4 annosta
1 4 isoa paahtoleipäviipaletta
2 4 viipaletta savukinkkua
3 voita tai levitettä
4 1 prk parsaa
5 0,5 dl majoneesia
6 1 kananmuna
7 1 dl juustoraastetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 11 g 43 g
Proteiinia 10 g 41 g
Rasvaa 10 g 39 g
Kuitua 0 g 2 g
Energiaa kJ 716 2863
Energiaa kcal 171 684

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat, Välipalat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Voitele leivät ja peitä ne kinkkuviipaleilla. Valuta parsat hyvin liemestään.Erota valkuainen ja keltuainen. Vatkaa valkuainen vaahdoksi. Sekoita keltuainen ja juustoraaste majoneesiin ja lisää valkuaisvaahto kevyesti nostelleen.Paloittele parsoja tarvittaessa. Jaa parsat leiville ja nostele jokaiselle leivälle majoneesiseosta.Kuumenna leipiä 225-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Tarjoa esimerkiksi teen kera.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5