Lämminsavulohi-pinaattipiirakka

21.3.2014
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lämminsavulohi-pinaattipiirakka

Ainekset

10 annosta
1 1 paketti (380 g) pyöreä suolainen pakastepiirakkataikina
Täyte
1 300 g lämminsavulohta
2 75 g tuoretta pinaattia
3 1,5 dl kermaa
4 2 kananmunaa
5 2 dl juustoraastetta
6 0,5 tl suolaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 18 g 181 g
Proteiinia 12 g 125 g
Rasvaa 23 g 227 g
Kuitua 2 g 20 g
Energiaa kJ 1 363 13626
Energiaa kcal 326 3257

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Leivonnaiset, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Painele taikina piirakkavuokaan (halk. n. 28 cm). Pistele haarukalla pohjaan reikiä. Poista lohesta ruodot ja nahka. Paloittele vuokaan. Huuhtele pinaatit. Poista varret ja paksuimmat lehtiruodit. Höyrytä pinaattia muutama minuutti.

Purista pinaatti kuivaksi ja levitä vuokaan. Sekoita kerma, munat, juustoraaste ja suola. Valuta munaseos piirakan päälle. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5