Lämmin kaali-hernelisäke

21.9.2013
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lämmin kaali-hernelisäke

Kaali-hernelisäke maistuu monenlaisten pääruokien kanssa. Kun käytät pakasteherneitä, valmistaminen on helppoa ja nopeaa.

Ainekset

2 annosta
1 150 g keräkaalia
2 0,5 pussia (100 g) pakasteherneitä
3 1,5 rkl smetanaa
4 1 rkl hienonnettua tilliä
5 ripaus suolaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 8 g 16 g
Proteiinia 4 g 7 g
Rasvaa 5 g 10 g
Kuitua 3 g 6 g
Energiaa kJ 391 782
Energiaa kcal 94 187

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Suikaloi kaali. Keitä kaalisuikaleita ja herneitä vähässä suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti, välillä sekoittaen. Valuta vesi kasviksista. Lisää kattilaan smetana ja tilli. Sekoita ja mausta kevyesti suolalla.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5