Lämmin bataatti-feta-papusalaatti

20.10.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lämmin bataatti-feta-papusalaatti

Ainekset

2 annosta
1 300 g bataattia
2 2 rkl oliiviöljyä
3 1 punainen chili
4 1 pieni punasipuli
5 1 prk (425 g/285 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
6 0,25 dl viipaloituja mustia oliiveja
7 50 g kevytfetakuutioita
8 50 g rucolaa
Kastike:
1 1 rkl oliiviöljyä
2 1 rkl balsamiviinietikkaa
3 mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 44 g 87 g
Proteiinia 14 g 27 g
Rasvaa 28 g 55 g
Kuitua 12 g 25 g
Energiaa kJ 1 987 3974
Energiaa kcal 475 950

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja kuutioi bataatti pieneksi. Kuumenna öljy kasarissa. Paista bataattikuutioita, kunnes ne pehmenevät (noin 15 minuuttia). Poista chilistä siemenet, hienonna palko. Lisää bataatin joukkoon, jatka paistamista muutama minuutti. Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi, lisää bataatin ja chilin joukkoon. Valuta ja huuhtele pavut, valuta oliivit ja feta. Lisää ne ja rucola kasariin, paista käännellen hetki. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada salaattiin. Tarjoa salaatti lämpimänä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5