Kylmäsavulohi-paprikahyrrät

15.11.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kylmäsavulohi-paprikahyrrät

Ainekset

20 kappaletta
1 2 punaista paprikaa
2 2 keltaista paprikaa
3 1 vihreä paprika
4 300 g kylmäsavulohta viipaleina
Täyte:
1 1 punasipuli
2 0,5 ruukku basilikaa
3 1 rkl kapriksia
4 1 rkl pinjansiemeniä
5 200 g maustamatonta (kevyt) tuorejuustoa

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 2 g 44 g
Proteiinia 4 g 77 g
Rasvaa 3 g 68 g
Kuitua 1 g 17 g
Energiaa kJ 229 4579
Energiaa kcal 55 1094

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Leikkaa paprikat neljään osaan, poista siemenkodat. Aseta leivinpaperin päälle uunipellille ja grillaa uunissa, kunnes paprikoiden kuori mustuu ja halkeilee. Pakkaa paprikat muovipussiin, jäähdytä ja kuori ne. Kuori ja hienonna punasipuli pieneksi täytettä varten. Hienonna basilika. Valuta ja hienonna kaprikset. Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään. Aseta kylmäsavulohiviipaleet limittäin työlaudalle kelmun päälle. Levitä päälle täytettä. Aseta paprikat vieri viereen päällimmäiseksi. Kääri kelmun avulla tiiviiksi rullaksi. Pakasta noin tunti. Leikkaa puolikohmeisena viipaleiksi.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: kylmäsavulohi paprika
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5