
Kukkakaalipohjainen pizza
Ainekset
Valmistus
Raasta kukkakaali muruksi. Paista murua pannulla öljyssä, kunnes ne saavat väriä. Anna jäähtyä hetken aikaa.
Sekoita joukkoon juustoraaste ja muna. Painele kukkakaali tiiviiksi, pyöreäksi pohjaksi leivinpaperoidulle uunipellille. Esipaista pohjaa 225-asteisen uunin alatasolla 10 minuuttia.
Levitä pohjan päälle pastakastike, viipaloitu mozzarella ja halkaistut kirsikkatomaatit. Ripottele päälle suolaa ja pippuria. Jatka paistamista noin 15 minuuttia. Viimeistele pizza tuoreella basilikalla.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
611
2559
41,5 g
19,5 g
14,0 g
13,5 g
10,0 g
38,5 g
1,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ripaus suolaa,
ripaus mustapippuria rouhittuna.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli