Kukkakaali-rypälesalaatti

2.6.2010
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kukkakaali-rypälesalaatti

Ainekset

4 annosta
1 1 kukkakaali (400 g)
2 200 g viinirypäleitä
3 2 rkl valkoviinietikkaa
4 3 rkl öljyä
5 0,5 tl suolaa
6 mustapippuria
7 100 g sinihomejuustoa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 10 g 40 g
Proteiinia 7 g 29 g
Rasvaa 18 g 71 g
Kuitua 3 g 11 g
Energiaa kJ 968 3871
Energiaa kcal 231 925

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Puhdista kukkakaali ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Pese ja halkaise rypäleet. Pane ne kulhoon ja sekoita joukkoon viinietikka, öljy ja mausteet.Siirrä salaatti tarjoilukulhoon. Murenna juusto ja sirottele salaatin päälle. Tarjoa alkuruokana, grilliruoan lisänä tai buffettipöydässä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
Avainsanat: kukkakaali
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5