Kuharullat valkoviinissä

22.3.2008
3 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kuharullat valkoviinissä

Ainekset

4 annosta
1 600 g kuhafileitä
2 2 tl suolaa
3 1 rkl sitruunamehua
4 100 g katkarapuja
5 100 g katkaraputuorejuustoa
6 1 dl tuoretta tilliä
7 1 dl purjorenkaita
8 1 dl valkoviiniä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 1 g 3 g
Proteiinia 30 g 119 g
Rasvaa 5 g 20 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 776 3104
Energiaa kcal 186 742

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala, Katkaravut ja äyriäiset
Makuja maailmalta Aasialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Kuvalliset ohjeet

Kalafileiden maustaminen

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Lado kalafileet vierekkäin työlaudalle ja mausta ne suolalla ja sitruunamehulla.

Kalafileiden täyttäminen

2. Valmista täyte. Sulata ja valuta katkaravut ja hienonna ne pieniksi. Sekoita tuorejuuston kanssa ja levitä kalafileille. Hienonna tilli ja leikkaa purjo renkaiksi ja levitä ne kalafileille.

Fileiden kääriminen rullalle

3. Kääri fileet rullalle pyrstöpäästä aloittaen. Kiinnitä rullat cocktailtikuilla.

Kuharullien kypsentäminen

4. Aseta kuharullat uunivuokaan ja kaada valkoviini päälle. Kypsennä uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Tarjoa raikkaan salaatin ja paprikaperunoiden kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: katkarapu kuha tuorejuusto
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5