Kreikkalainen makkaravuoka

23.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kreikkalainen makkaravuoka

Ainekset

4 annosta
1 1 lenkkimakkara
2 0,5 dl chiliketsuppia
3 180 g valmiita fetajuustokuutioita
4 0,5 pussia pakastesipulia tai 1 iso sipuli lohkottuna
5 0,5 dl mustia oliiveja renkaina
6 400 g tomaattimurskaa
7 sokeria
8 1 tl oreganoa
9 2 rkl silputtua tuoretta basilikaa
10 rouhittua mustapippuria
11 1 dl juustoraastetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 20 g 80 g
Proteiinia 24 g 96 g
Rasvaa 33 g 132 g
Kuitua 2 g 9 g
Energiaa kJ 1 974 7898
Energiaa kcal 472 1888

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Makkara
Makuja maailmalta Kreikkalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paloittele lenkkimakkara kookkaiksi viipaleiksi ja kääntele palat ketsupissa voidellun uunivuoan pohjalla. Pane makkarapalojen päälle fetajuusto, sipulisilppu, oliivirenkaat ja tomaattimurskaan sekoitetut sokeri, mausteet ja yrtit. Ripottele päälle juustoraaste ja paista 225 asteessa 15-20 minuuttia, kunnes makkara on kuumaa ja pinta on saanut kauniin värin. Tarjoa pastan tai perunasoseen kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5