Korianteripestolohi

24.3.2016
3 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Korianteripestolohi

Lohi ja korianteri ovat oiva makupari. Silaa uunilohen pinta korianteripestolla.

Ainekset

6 annosta
1 1 kg lohifileetä
2 1 tl suolaa
3 ripaus rouhittua valkopippuria
Korianteripesto
1 1 ruukku korianteria
2 3 rkl kuorittuja manteleita
3 0,3 (1/3) valkosipulinkynttä hienonnettuna
4 3 rkl parmesaaniraastetta
5 ripaus suolaa
6 2 rkl oliiviöljyä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 0 g 3 g
Proteiinia 34 g 202 g
Rasvaa 31 g 188 g
Kuitua 0 g 3 g
Energiaa kJ 1 740 10441
Energiaa kcal 416 2495

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Nosta lohifilee kevyesti öljyttyyn uunivuokaan ja mausta. Kypsennä 200 asteessa noin 20 minuuttia.
Mittaa peston ainekset teholeikkuriin ja aja karkeaksi seokseksi. Levitä pesto kypsän lohen päälle ja tarjoile heti.

 

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: lohi lohifilee pesto
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5