Korealainen kasleri

26.1.2016
22 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Korealainen kasleri

Korealainen liharuoka saa makua chili- ja soijakastikkeesta sekä inkivääristä. Varaa tarpeeksi aikaa ruoanlaittoon, ja tarjoa maukas korealainen kasleri riisin ja vokattujen porkkanasuikaleiden kanssa.

Ainekset

4 annosta
1 800 g porsaan kassleria
2 2 sipuli
3 4 valkosipulinkynttä
4 2 rkl tomaattisosetta (pyree)
5 1 - 2 rkl voimakasta chilikastiketta (sriracha)
6 3 rkl soijakastiketta
7 2 rkl silputtua inkivääriä
8 2 rkl fariinisokeria
9 0,5 tl mustapippuria
10 (1 tähtianis)
11 2 dl vettä tai mietoa lihalientä
Koristeluun
1 paprikaa tai purjoa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 11 g 44 g
Proteiinia 40 g 160 g
Rasvaa 33 g 132 g
Kuitua 0 g 2 g
Energiaa kJ 2 086 8345
Energiaa kcal 499 1995

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: paprikaa tai purjoa

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha
Makuja maailmalta Aasialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa liha isoiksi kuutioiksi, sipulit lohkoiksi ja valkosipulinkynnet viipaleiksi. Pane ainekset uunivuokaan. Lisää tomaattisose, chilikastike, soijakastike, mausteet ja sen verran vettä, että lihapalat miltei peittyvät. Sekoita. Kypsennä lihaa ensin 200-asteisessa uunissa ilman kantta 30 minuuttia. Laske lämpö 160 asteeseen, peitä kannella ja anna kypsyä 3 tuntia tai kunnes liha on aivan pehmeää. Koristele ruoka halutessasi purjorenkailla ja paprikasuikaleilla. Tarjoa riisin ja vokattujen porkkanasuikaleiden kanssa.

Video

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5