Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kolmen juuston pizza

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1/2 kpl
Annosta pizzapohjataikinaa
1/2 kpl
Annosta tomaattikastiketta
1 dl
Parmesaaniraastetta
250 g
Mozzarella-juustoa
3 - 4 kpl
Tomaattia
1/2 kpl
Ruukkua tuoretta basilikaa
2 dl
Ruokajuustoraastetta

Koristeluun ja mausteeksi

Rucola-salaattia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valmista pizzapohjataikina. Levitä tomaattikastike kaulitun pizzapohjan päälle. Ripottele parmesaaniraaste tomaattikastikkeen päälle. Viipaloi mozzarella paksuiksi viipaleiksi ja täytä pizza. Leikkaa tomaatit viipaleiksi ja nostele mozzarellasiivujen päälle. Leikkaa tuoreesta basilikasta silppua pizzan päälle. Ripottele juustoraaste ja paista 225 asteessa noin 10-15 minuuttia.Koristele ja mausta halutessasi rucolalla.

Miltä maistui?
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 7.11.2006
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.