Kirsikka-kookosjäätelö

10.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kirsikka-kookosjäätelö

Ainekset

1 1 l vaniljajäätelöä
2 0,5 l kirsikoita paloiteltuna
3 muutama mansikka
4 1 dl kookoshiutaleita
Lisäksi:
1 (kinuskikastiketta)

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 123 g
Proteiinia 25 g
Rasvaa 83 g
Kuitua 10 g
Energiaa kJ 5610
Energiaa kcal 1341

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Jälkiruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Marjat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pehmennä jäätelö puolisulaksi ja sekoita siihen nopeasti silputut kirsikat, joista olet poistanut kivet, ja mansikat sekä kookoshiutaleet.Kastele sileäreunainen leipä- tai kakkuvuoka kylmään veteen ja vuoraa kelmulla. Kaada seos siihen kohmeisena. Tasoita pinta, peitä foliolla ja pakasta jäätelö uudelleen 1-2 tunniksi.Kumoa jäätelö, poista kelmu ja tarjoa täysin uutena versiona kastikkeen kanssa tai ilman sitä.

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
© SOK
Avainsanat: jäätelö kirsikka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5