Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kirkas lohi-juureskeitto

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kirkas lohi-juureskeitto syntyy helposti pakastelohikuutioiden avulla. Tarjoa lisäksi rapeaa leipää ja raikasta juomaa.

Ainekset

300 g
Pakastelohikuutioita
5 kpl
Perunaa
225 g
(0,5 ps) isoja pakastekeittojuureksia
1 l
Kalalientä
4 kpl
Maustepippuria
1/2 tl
Suolaa
Tilkka sitruunamehua
1 rkl
Kapriksia
Silputtua tilliä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja paloittele perunat. Kuumenna kalaliemi kiehuvaksi, lisää pippurit ja suola. Keitä perunakuutiot melkein kypsiksi. Lisää jäiset juurekset ja anna keiton kiehua muutama minuutti. Lisää kalapalat ja keitä hiljalleen pari minuuttia. Mausta keitto sitruunamehulla. Lisää kaprikset ja tillisilppu.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 26.1.2016
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

245

1026

11,0 g

2,3 g

14,5 g

2,8 g

2,5 g

20,5 g

1,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Maustepippuria,

0,5 tl Suolaa,

Tilkka sitruunamehua,

1 rkl Kapriksia,

Silputtua tilliä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli