Kirkas lohi-juureskeitto

26.1.2016
4 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kirkas lohi-juureskeitto

Kirkas lohi-juureskeitto syntyy helposti pakastelohikuutioiden avulla. Tarjoa lisäksi rapeaa leipää ja raikasta juomaa.

Ainekset

4 annosta
1 300 g pakastelohikuutioita
2 5 perunaa
3 225 g (0,5 ps) isoja pakastekeittojuureksia
4 1 l kalalientä
5 4 maustepippuria
6 0,5 tl suolaa
7 tilkka sitruunamehua
8 1 rkl kapriksia
9 silputtua tilliä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 15 g 61 g
Proteiinia 16 g 64 g
Rasvaa 11 g 44 g
Kuitua 2 g 10 g
Energiaa kJ 942 3768
Energiaa kcal 225 901

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: kapriksia

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat, Edullinen
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja paloittele perunat. Kuumenna kalaliemi kiehuvaksi, lisää pippurit ja suola. Keitä perunakuutiot melkein kypsiksi. Lisää jäiset juurekset ja anna keiton kiehua muutama minuutti. Lisää kalapalat ja keitä hiljalleen pari minuuttia. Mausta keitto sitruunamehulla. Lisää kaprikset ja tillisilppu.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: kalakeitto lohi
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5