Kinkkuun kiedotut kalarullat

23.6.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kinkkuun kiedotut kalarullat

Ainekset

4 annosta
1 600 g fileoitua valkolihaista kalaa (esim. pakastekuhaa tai seitiä)
2 hiukan suolaa
3 mustapippuria
4 1 tl rosmariinia
5 2 rkl punaista pestoa
6 100 g ilmakuivattua kinkkua

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 1 g 3 g
Proteiinia 32 g 127 g
Rasvaa 5 g 21 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 748 2990
Energiaa kcal 179 715

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa kalafileet poikittain noin kolmen sentin levyisiksi viipaleiksi ja sirottele niille kevyesti suolaa ja pippuria (pesto ja kinkku ovat suolaisia). Sivele viipaleiden toiselle puolelle pestoa. Kiedo suikaleet rullaksi vatsapuolelta alkaen niin, että pestopuoli jää sisään. Fileen kapeamman pään paloja on vaikea rullata, joten kietaise pari palaa kinkun sisään. Halkaise kinkkuviipaleet kahtia pituussuunnassa. Kiedo kalarullan ympärille suikale kinkkua ja pistä rullan läpi cocktailtikku tai pujota muutaman rullan läpi puinen grillitikku. Näin rullat on helppo kääntää grillissä. Grillaa rullia 3-5 minuuttia kummaltakin puolelta. Tarjoa lisänä esimerkiksi grillattuja tomaatinpuolikkaita.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5