Kinkkupizzat nuudelipohjalla

19.3.2018
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kinkkupizzat nuudelipohjalla

Valmista rapeapohjainen nuorison suosikkipizza täysjyvänuudeleista. Trendikkään nuudelipizzan päälle voi latoa mitä tahansa mieleisiä täytteitä.

Ainekset

4 annosta
1 200 g täysjyvänuudeleita
2 1 kananmuna
3 1 pussi (175 g) juustoraastetta
4 150 g palvikinkkua
5 0,5 rasiaa (à 250 g) kirsikkatomaatteja
6 0,5 punasipuli
7 1 dl chilipastakastiketta (Rainbow)
Lisäksi
1 50 g rucolaa tai babypinaattia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 38 g 152 g
Proteiinia 24 g 96 g
Rasvaa 22 g 86 g
Kuitua 2 g 10 g
Energiaa kJ 1 857 7428
Energiaa kcal 444 1775

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat, Lounas
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

  1. Keitä nuudelit suolalla maustetussa vedessä kypsiksi. Valuta ja jäähdytä lävikössä.
  2. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
  3. Kaada nuudelit kulhoon. Riko kananmuna joukkoon. Lisää noin puolet juustoraasteesta. Puristele nuudeleita puhtailla käsillä niin, että kananmuna sekoittuu hyvin nuudeleihin.
  4. Jaa nuudeliseos neljäksi keoksi pellille leivinpaperin päälle. Tasoita pinta niin, että nuudelipohjista tulee noin 1 cm:n paksuisia.
  5. Kuutioi palvikinkku. Huuhtele ja lohko kirsikkatomaatit. Kuori ja viipaloi punasipuli.
  6. Lusikoi pastakastiketta nuudelipohjille. Jaa kinkut, kirsikkatomaatit ja punasipulit päälle. Ripottele loppu juustoraaste pizzoille.
  7. Kypsennä pizzoja uunin keskitasolla noin 10 minuuttia, kunnes juusto on kauniin ruskea ja nuudelireunat rapeita.
  8. Huuhtele rucola tai pinaatti ja taputtele kuivaksi talouspaperilla. Ripottele valmiin pizzan päälle.
Teksti:
Kuvat: Panu Pälviä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5