Kinkku-parsakaalipaistos

21.10.2013
5 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kinkku-parsakaalipaistos

Ainekset

4 annosta
1 400 g parsakaalia
2 1 paketti (350 g) ylikypsää saunapalvikinkkua
3 ripaus suolaa
4 ripaus rouhittua mustapippuria
5 1 (150 g) mozzarellajuusto
6 3 kananmunaa
7 1 prk (150 g) ranskankermaa
8 2 dl juustoraastetta
Voiteluun
1 margariinia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 3 g 13 g
Proteiinia 40 g 158 g
Rasvaa 36 g 145 g
Kuitua 2 g 10 g
Energiaa kJ 2 095 8380
Energiaa kcal 501 2003

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: margariinia

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Huuhtele ja paloittele parsakaalin nuput ja varret. Keitä varsia suolalla maustetussa vedessä noin minuutti. Lisää nuput ja keitä muutama minuutti. Valuta parsakaalit.

Poista kinkusta kuori ja leikkaa pieniksi paloiksi. Levitä voideltuun uunivuokaan parsakaalit ja kinkut. Mausta kevyesti.

Valuta liemi mozzarellasta ja paloittele juusto vuokaan. Sekoita kananmunat, ranskankerma ja juustoraaste. Kaada seos vuokaan. Paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5