Kevyempi savulohipiiras

30.12.2004
4 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kevyempi savulohipiiras

Ainekset

Pohja
1 50 g margariinia
2 1,5 dl jauhoja
3 1 dl kaurahiutaleita
4 1 tl leivinjauhetta
5 1 dl vettä
Täyte
1 200 g kylmäsavulohta
2 1 dl purjoa
3 2 dl maitoa tai kermaa
4 100 g pestotuorejuustoa
5 2 munaa

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 105 g
Proteiinia 79 g
Rasvaa 97 g
Kuitua 8 g
Energiaa kJ 6708
Energiaa kcal 1603

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset, Aamu-, väli- ja iltapalat
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valmista pohja sekoittamalla kuivat aineet pehmeään rasvaan. Laita taikina kylmään. Valmista täyte. Paloittele kylmäsavulohi ja pesty purjo. Sekoita täytteen ainekset kulhossa. Voitele piirasvuoka ja painele taikina vuoan pohjalle ja reunoille.Paina taikina pohjataikinan päälle ja paista 200 asteessa uunin alaosassa noin 30 min.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5