Kesäkurpitsamuffinit

21.8.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kesäkurpitsamuffinit

Kesäkurpitsasta valmistuvat herkulliset ja mehevät muffinit. Tuorejuustokuorrute ja pähkinärouhe viimeistelevät tämän leivonnaisen.

Ainekset

15 kappaletta
1 2,5 dl fariinisokeria
2 1 dl juoksevaa margariinia
3 2 kananmunaa
4 1 dl (kookos)maitoa
5 4 dl vehnäjauhoja
6 1 dl pähkinärouhetta
7 2 tl leivinjauhetta
8 ripaus suolaa
9 2 dl karkeaksi raastettua kesäkurpitsaa
Kuorrutus
1 200 g maustamatonta tuorejuustoa
2 0,5 dl tomusokeria
3 1 tl vaniljasokeria
4 0,5 dl kookoshiutaleita
Päälle
1 pähkinärouhetta

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 30 g 447 g
Proteiinia 5 g 81 g
Rasvaa 23 g 343 g
Kuitua 3 g 41 g
Energiaa kJ 1 445 21674
Energiaa kcal 345 5180

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: pähkinärouhetta

Reseptitiedot

Ruokalajit Leivonnaiset
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Yhdistä fariinisokeri, margariini, munat ja maito. Yhdistä toisessa kulhossa jauhot, pähkinärouhe, leivinjauhe ja suola. Lisää kuivat aineet sokeri-munaseokseen. Lisää kesäkurpitsaraaste ja sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi. Jaa taikina muffinivuokiin. Paista 175-asteisen uunin keskitasolla 15–20 minuuttia tai kunnes ovat kypsiä. Notkista tuorejuusto kulhossa ja lisää siihen sokerit ja kookoshiutaleet. Levitä kuorrutus jäähtyneille muffineille. Koristele pähkinärouheella.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5