Kesäkurpitsa-vuohenjuustolasagne

21.8.2013
5 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kesäkurpitsa-vuohenjuustolasagne

Ainekset

6 annosta
1 600 g kesäkurpitsaa
2 2 rkl rypsiöljyä
3 0,75 tl suolaa
4 ripaus rouhittua mustapippuria
5 800 g tomaattimurskaa
6 1 rkl sokeria
7 1 tl kuivattua minttua
8 2 rkl soijakastiketta
9 1 dl silputtuja tuoreyrttejä (esim. basilikaa, persiljaa, timjamia)
10 3 dl ruokakermaa
11 9 kpl lasagnelevyjä
12 360 g (2 pkt à 180 g) vuohenjuustoa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 36 g 214 g
Proteiinia 18 g 106 g
Rasvaa 25 g 151 g
Kuitua 4 g 23 g
Energiaa kJ 1 882 11291
Energiaa kcal 450 2699

Reseptitiedot

Ruokavalio Kasvis
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Italialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Huuhtele ja viipaloi kesäkurpitsat. Kuumenna öljy pannulla ja paista siinä kesäkurpitsaviipaleet. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää tomaattimurska, sokeri, minttu ja soijakastike. Hauduta 10 minuuttia. Lisää tuoreyrtit ja ruokakerma. Lado uunivuokaan vuorotellen tomaatti-kesäkurpitsakastiketta, lasagnelevyjä ja viipaloitua vuohenjuustoa.

Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla 35–40 minuuttia tai kunnes pastalevyt kypsyvät. Anna vetäytyä hetki ja tarjoa vihersalaatin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5