Kesäkurpitsa-tomaattipasta

12.7.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kesäkurpitsa-tomaattipasta

Ainekset

4 annosta
1 2 sipulia
2 600 g kesäkurpitsaa (n. 2 kpl)
3 1 rkl öljyä
4 8 viipaletta aurinkokuivattua tomaattia
5 0,5 tl suolaa
6 0,25 tl mustapippuria
Lisäksi:
1 400 g pastaa
Tarjoiluun:
1 sinihome- tai parmesaanijuustoa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 76 g 303 g
Proteiinia 13 g 51 g
Rasvaa 9 g 35 g
Kuitua 6 g 25 g
Energiaa kJ 1 832 7326
Energiaa kcal 438 1751

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja paloittele sipuli. Pese kesäkurpitsa ja paloittele se. Kuumenna öljy pannulla ja paista sipuleita ja kesäkurpitsoja, kunnes ne pehmenevät. Lisää paloitellut aurinkokuivatut tomaatit, suola ja mustapippuri. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita kasvikset pastan joukkoon ja tarjoile juuston kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5