Kesäkurpitsa-halloumipihvit ja limetti-jogurttikastike

25.7.2012
43 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kesäkurpitsa-halloumipihvit ja limetti-jogurttikastike

Ainekset

8 kappaletta
1 1 kesäkurpitsa (300 g)
2 150 g halloumijuustoa
3 2 kananmunaa
4 oliiviöljyä paistamiseen
Limetti-jogurttikastike
1 1 dl turkkilaista jogurttia
2 0,5 limetin raastettu kuori ja mehu
3 ripaus suolaa
4 ripaus sokeria
5 ripaus rouhittua mustapippuria
1 rucolasalaattia

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 2 g 16 g
Proteiinia 5 g 39 g
Rasvaa 7 g 53 g
Kuitua 0 g 3 g
Energiaa kJ 364 2909
Energiaa kcal 87 695

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Raasta kesäkurpitsa ja laita raaste siivilään valumaan noin puoleksi tunniksi. Valmista kastike sekoittamalla ainekset ja siirrä jääkaappiin odottamaan. Painele raastetta muutaman kerran. Raasta halloumi karkeaksi raasteeksi. Sekoita kesäkurpitsa- ja halloumiraasteet kulhossa kanamunien kanssa. Paista pannulla öljyssä miedolla lämmöllä pieniä pihvejä. Anna pihvien ruskistua molemmin puolin. Tarjoile limetti-jogurttikastikkeen ja rucolasalaatin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: halloumi kesäkurpitsa
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5