Kesäinen makaronijauhelihapata

21.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kesäinen makaronijauhelihapata

Ainekset

4 annosta
1 350 g paistijauhelihaa
2 puolikas keskikokoista kesäkurpitsaa
3 1 dl pakastesipulia
4 3 rkl öljyä
5 400 g tomaattimurskaa
6 1 lihaliemikuutio
7 2 valkosipulinkynttä murskattuna
8 3 dl vettä
9 2 dl makaronia
10 0,5 tl suolaa
11 0,5 tl oreganoa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 26 g 105 g
Proteiinia 22 g 89 g
Rasvaa 16 g 63 g
Kuitua 3 g 12 g
Energiaa kJ 1 416 5662
Energiaa kcal 338 1353

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Pastaruoat, Pataruoat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuullota öljyssä jauheliha, paloiteltu kesäkurpitsa ja sipulikuutiot. Lisää loput aineista ja anna padan kiehua hiljalleen noin 5-8 minuutin ajan, kunnes makaronit ovat kypsiä. Lisää tarvittaessa vettä. Tarjoa heti.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5