Kebabpasteijat

26.4.2005
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kebabpasteijat

Ainekset

10 kappaletta
1 1 paketti valmista voitaikinaa
2 200 g kebablihaa
3 1 paprika
4 1 sipuli
5 0,5 dl viipaloituja pepperoneja
6 1 muna voiteluun

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 18 g 179 g
Proteiinia 8 g 85 g
Rasvaa 23 g 227 g
Kuitua 1 g 13 g
Energiaa kJ 1 290 12901
Energiaa kcal 308 3083

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Naudanliha, Lammas

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuutio paprika ja sipuli. Hienonna kebabliha. Sekoita täytteen ainekset keskenään. Kauli taikina ohueksi. Leikkaa siitä 20 neliönmuotoista palaa. Pane puolelle palalle täytettä ja taita umpeen. Painele haarukalla reunat kiinni. Voitele munalla ja pistele haarukalla pinnalle reikiä tai vedä veitsellä pintaan muutama viilto. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia.Piia Heinonen, LaitilaYhteishyvä 0505

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5