Kaurapannari

22.1.2013
10 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kaurapannari

Ainekset

8 annosta
1 1 l kaurajuomaa
2 4 kananmunaa
3 1 dl kauraleseitä
4 4 dl hiivaleipävehnäjauhoja
5 0,5 dl sokeria
6 0,5 tl suolaa
7 0,75 dl rypsiöljyä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 33 g 266 g
Proteiinia 9 g 75 g
Rasvaa 14 g 108 g
Kuitua 4 g 31 g
Energiaa kJ 1 224 9789
Energiaa kcal 292 2340

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Kasvis
Ruokalajit Jälkiruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita kulhossa kaurajuoma, kananmunat, leseet, jauhot, sokeri ja suola. Vatkaa joukkoon öljy. Anna taikinan turvota puolisen tuntia. Kaada taikina leivinpaperoidulle korkeareunaiselle uunipellille. Paista pannukakkua 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Tarjoile hillon, pakastemarjojen ja vispautuvan soijavalmisteen tai kermavaahdon kanssa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: pannukakku
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5