Katkaravuilla kruunattu lohi-riisilaatikko

21.8.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Katkaravuilla kruunattu lohi-riisilaatikko

Ainekset

4 annosta
1 1 pussi (n. 180 g) pakastekatkarapuja
2 400 g lohifileetä
3 1 tl suolaa
4 1 rkl soijaa
5 1,5 rkl rouhittua roseepippuria
6 1 dl silputtua tilliä
7 1 sitruunan hienoksi raastettu kuori
8 2 rkl sitruunan mehua
9 1 prk (200 g) ranskankermaa
10 1 dl kermaa
11 9 - 10 dl keitettyä riisiä
12 1 rkl öljyä vuoan voiteluun

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 66 g 264 g
Proteiinia 34 g 135 g
Rasvaa 36 g 142 g
Kuitua 2 g 6 g
Energiaa kJ 3 042 12168
Energiaa kcal 727 2908

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata katkaravut. Valuta ne siivilässä ja painele lusikalla nestettä pois. Suikaloi lohi ja siirrä se kulhoon. Sekoita lohisuikaleisiin suola, soija, roseepippuri, tilli, sitruunankuori ja -mehu, katkaravut, ranskankerma ja kerma. Kääntele keitetty riisi lohi-katkarapuseokseen. Voitele uunivuoka ja levitä siihen lohi-riisiseos. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia tai kunnes pinta saa kauniin värin.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5