Katkarapuleivät

16.6.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Katkarapuleivät

Ainekset

5 annosta
1 400 g katkarapuja
2 1 dl majoneesia
3 1 prk kermaviiliä
4 0,25 dl salsa- tai mexican-ketsuppia
5 0,5 tl tabascoa
6 1 tl piparjuuritahnaa
7 10 viipaletta paahtoleipää
8 2 tomaattia
9 pala kurkkua
10 salaattia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 31 g 155 g
Proteiinia 18 g 88 g
Rasvaa 11 g 56 g
Kuitua 3 g 16 g
Energiaa kJ 1 249 6243
Energiaa kcal 298 1492

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat
Pääruoka-aine Katkaravut ja äyriäiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata ja valuta katkaravut huolellisesti. Sekoita majoneesi, kermaviili, ketsuppi, tabasco ja piparjuuritahna kulhossa. Lisää katkaravut ja sekoita. Viipaloi tomaatit ja kurkku. Levitä kaikille leiville katkaraputäytettä. Pane viidelle leivälle tomaatti- ja kurkkuviipaleita ja salaattia. Paina leipien päälle pelkkää täytettä sisältävä leipä. Leikkaa leivät puoliksi kolmion muotoon. Tarjoile ilta- tai välipalana, retkellä tai noutopöydässä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5