Kasvis-ryynimakkara

21.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kasvis-ryynimakkara

Ainekset

4 annosta
1 4 - 6 ryynimakkaraa tai 8 braatvurstia
2 2 - 3 porkkanaa
3 2 - 3 perunaa
4 2 - 3 punajuurta
5 2 - 3 naurista
6 2 - 3 pientä sipulia varsineen
7 suolaa ja fariinisokeria
8 2 - 4 valkosipulinkynttä
9 mustapippurirouhetta
10 rypsiöljyä paistamiseen

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 38 g 153 g
Proteiinia 12 g 47 g
Rasvaa 17 g 69 g
Kuitua 7 g 28 g
Energiaa kJ 1 496 5982
Energiaa kcal 358 1430

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Makkara

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kypsennä makkarat toisessa ja kasvikset toisessa paistinpannussa. Makkarat eivät tarvitse rasvaa. Viillä niiden pintaan vain viiltoja vieri viereen, mikä nopeuttaa kypsymistä. Harjaa juurekset hyvin ja kuori ne vain, jos kuori on kova. Halkaise kasvikset pitkittäin lohkoiksi niin, että jätät hiukan varttakin mukaan punajuurista ja sipuleista.Kypsennä kasviksia miedolla lämmöllä öljyssä käännellen 5-10 minuuttia. Laita kansi pannun päälle ja hauduta, kunnes ne ovat tikulla koeteltaessa melkein kypsiä. Mausta, käännä ja hauduta vielä hetki.

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
© SOK
Avainsanat: braatvursti
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5