Kasvis-possuvokki

21.4.2014
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kasvis-possuvokki

Suikaloidut kasvikset ja ihanat mausteet – chili, inkivääri ja valkosipuli – tekevät helpon ja maukkaan vokin. Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Ainekset

4 annosta
1 1 l suikaloituja kasviksia (esim. porkkanaa, paprikaa, kaalia, sipulia, kesäkurpitsaa, chiliä)
2 1 rkl hienonnettua valkosipulia
3 1 rkl hienonnettua inkivääriä
4 300 - 400 g possunlihasuikaleita
5 3 rkl öljyä
6 1 dl makeaa chilikastiketta
7 0,5 dl soijaa
8 0,5 tl mustapippuria
9 0,5 tl suolaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 20 g 80 g
Proteiinia 21 g 84 g
Rasvaa 27 g 107 g
Kuitua 4 g 15 g
Energiaa kJ 1 727 6907
Energiaa kcal 413 1651

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Sianliha
Makuja maailmalta Aasialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna öljyssä hetki valkosipulia ja inkivääriä. Lisää kasvikset ja paista sekoitellen kahdessa erässä juuri ja juuri kypsiksi.

Nosta kasvikset pois vokista. Lisää öljyä ja paista porsaansuikaleet kypsiksi. Kaada pannulle chilikastike ja soija. Mausta suolalla ja pippurilla. Kääntele kasvikset lihan joukkoon ja kuumenna nopeasti. Tarjoa lisänä riisiä tai nuudeleita.

Video

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: sianliha vokki wokki
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5