Karrimarinoidut katkaravut

27.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Karrimarinoidut katkaravut

Ainekset

2 annosta
1 180 g pakastekatkarapuja sulatettuna ja valutettuna
Marinadi :
1 1 dl öljyä
2 1 sitruunan mehu
3 ripaus karria
4 3 valkosipulinkynttä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 0 g 1 g
Proteiinia 13 g 26 g
Rasvaa 46 g 92 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 1 944 3887
Energiaa kcal 464 929

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Katkaravut ja äyriäiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Yhdistä kaikki marinadinaineet kulhoon ja lisää sulatetut ja valutetut katkaravut. Marinoi viileässä, välillä sekoittaen mielellään yön yli. Tarjoile esimerkiksi vaalean leivän kanssa tai salaattien joukossa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: katkarapu
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5