Karjalanpaisti

10.3.2014
3 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Karjalanpaisti

Karjalanpaisti on helppo ja herkullinen ruoka. Erityisen maukas karjalanpaisti syntyy, kun lihan antaa hautua hitaasti mureaksi.

Ainekset

6 annosta
1 700 g valmiiksi paloiteltua karjalanpaistilihaa
2 2 sipulia
3 1 porkkana
4 2 laakerinlehteä
5 6 maustepippuria
6 2 - 3 tl suolaa
7 kiehuvaa vettä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 2 g 9 g
Proteiinia 21 g 124 g
Rasvaa 20 g 119 g
Kuitua 1 g 4 g
Energiaa kJ 1 114 6685
Energiaa kcal 266 1598

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha, Naudanliha
Makuja maailmalta Suomalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori sipulit ja leikkaa lohkoiksi. Pese, kuori ja leikkaa porkkana paloiksi. Aseta pataan kerroksittain lihapaloja, sipulia, porkkanaa ja mausteita. Kaada pataan kiehuvaa vettä niin, että lihat juuri ja juuri peittyvät. Kypsennä uunissa ensin 225 asteessa puoli tuntia ja peitä pata sitten kannella. Laske lämpötila 150 asteeseen ja anna hautua 2–3 tuntia.

Video

Teksti:
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5