Karhunlaukkapesto

24.4.2017
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Karhunlaukkapesto

Supertrendikkäästä, miedosti valkosipulisesta karhunlaukasta syntyy pähkinöiden ja sipulinvarsien kanssa maukas pesto, joka sopii esimerkiksi leivän päälle, grillinruoan kaveriksi tai pastakastikkeeksi.

Ainekset

1 0,5 l karhunlaukan lehtiä
2 2 kevätsipulinvartta
3 1 pussi (100 g) saksanpähkinöitä
4 2 dl öljyä
5 1 dl parmesaanijuustoa
6 1 tl suolaa
7 0,5 tl sokeria

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 7 g
Proteiinia 25 g
Rasvaa 258 g
Kuitua 17 g
Energiaa kJ 10092
Energiaa kcal 2412

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: karhunlaukan lehtiä

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton, Kasvis
Ruokalajit Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Yhdistä kaikki ainekset tehosekoittimessa tai sauvasekoittimen kulhossa. Soseuta tasaiseksi.

Vinkki: Tiesitkö, että pesto säilyy paremmin öljyn alla? Laita pesto lasitölkkiin, kaada päälle noin 1 cm öljyä ja säilytä jääkaapissa.

Teksti:
Kuvat: Piia Arnould
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5