Kanasalaatti

20.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kanasalaatti

Täyttävä kanasalaatti saa makunsa parmesaanista, ranskankermasta, anjoviksesta ja worcesterkastikkeesta tehdystä salaatinkastikkeesta.

Ainekset

4 annosta
1 2 - 3 broilerin rintafileetä
2 100 g tuoreita herkkusieniä
Marinadi:
1 0,5 dl öljyä
2 2,5 rkl valkoviinietikkaa
3 1 rkl soijakastiketta
4 1 rkl hunajaa
5 0,5 dl silputtua tuoretta persiljaa
Lisäksi:
1 1 kerä jäävuorisalaattia
2 1 dl parmesaanijuustoraastetta
3 1 dl ranskankermaa
4 2 rkl vettä
5 4 anjovisfileetä
6 1 valkosipulinkynsi
7 2 worcesterkastiketta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 7 g 28 g
Proteiinia 30 g 121 g
Rasvaa 22 g 88 g
Kuitua 2 g 8 g
Energiaa kJ 1 461 5844
Energiaa kcal 349 1397

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita keskenään marinadin ainekset. Kaada 2/3 marinointiliemestä kanojen päälle kulhoon ja anna marinoitua jääkaapissa mielellään yön yli. Suikaloi herkkusienet ja pane ne kulhoon. Kaada päälle loput marinadista. Valuta kanat ja paista pannulla kypsäksi molemmin puolin.Pieni salaattiainekset kulhoon ja sekoita keskenään ranskankerma, vesi, pienityt anjovisfileet, silputtu valkosipuli ja worcesterkastike. Sekoita kastike salaattien sekaan ja lisää juustoraaste. Pane sekaan suupaloiksi leikatut broileripalat, valutetut herkkusieniviipaleet ja sekoita nopeasti ennen tarjoilua.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5