Kana-tortillakupit

5.5.2010
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kana-tortillakupit

Ainekset

24 kappaletta
1 6 vehnätortillaa
Täyte
1 2 pakettia broilerin fileesuikaleita (á 300 g)
2 2 rkl öljyä
3 1,5 rkl grillimaustetta
4 1 rkl sambal oelek-chilitahnaa
5 1 rkl limetin mehua
6 3 rkl majoneesia
7 ruukku ruohosipulia
Lisäksi
1 1 ruukku jääsalaattia
2 ruohosipulia

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 7 g 174 g
Proteiinia 7 g 169 g
Rasvaa 5 g 109 g
Kuitua 1 g 14 g
Energiaa kJ 411 9871
Energiaa kcal 98 2359

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Lämmitä tortillat kostean leivinpaperin alla mikrossa 30 sekuntia. Leikkaa ne neljään osaan. Aseta viipaleet muffinivuokien pohjille taitellen ne kupiksi. Paista 175-asteisessa uunissa noin 8 minuuttia tai kunnes reunat hieman tummuvat. Nosta kupit varovasti jäähtymään ja kuivumaan ritilälle.Valmista täyte. Ruskista broilerifileet pannulla öljyssä kahdessa erässä ja mausta ne. Hienonna puolet ruohosipulista ja sekoita majoneesin kanssa jäähtyneeseen broileriseokseen.Leikkaa jääsalaatti ohuiksi suikaleiksi ja täytä kovettuneet tortillakupit salaatilla. Nostele päälle täytettä ja koristele ruohosipulilla.Paistolämpötila 175 astetta.Paistoaika 8 min.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5