Kallen kaviaarinyytit

6.3.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kallen kaviaarinyytit

Ainekset

1 1 kg pakastevoitaikinalevyjä
2 100 g mätitahnaa
3 1 ruukku tuoretta ruohosipulia silputtuna
4 0,5 ruukku tuoretta tilliä silputtuna
Voiteluun:
1 1 kananmuna
Koristeluun:
1 100 g valkosipulilla maustettua tuorejuustoa
2 ruohosipulisilppua
3 100 g mätiä tai mätitahnaa

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 362 g
Proteiinia 89 g
Rasvaa 471 g
Kuitua 17 g
Energiaa kJ 25082
Energiaa kcal 5995

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa sulaneista voitaikinalevyistä pyöreällä muotilla ympyröitä. Levitä niille mätitahnaa ja yrttisilppua ja taita puoliksi. Painele reunat kiinni huolellisesti. Voitele nyytit munalla ja paista 225 asteessa noin 10-15 minuuttia. Sekoita keskenään tuorejuusto ja yrttisilppu ja pursota tahna jäähtyneiden nyyttien päälle. Koristele ja aseta tarjolle

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: mäti nyytit
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5