Kalkkunarulla uunissa

13.11.2005
3 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kalkkunarulla uunissa

Ainekset

1 1 kg kalkkunafileerulla

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 0 g
Proteiinia 314 g
Rasvaa 77 g
Kuitua 0 g
Energiaa kJ 8201
Energiaa kcal 1960

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Ota rulla huoneenlämpöön noin tunti ennen paistamista. Poista muovipakkaus ja pyyhi kalkkunarullan pinta. Aseta kalkkuna uunivuokaan. Kypsennä lihaa ensin 200 asteessa 40 minuuttia ja laske lämpötila sitten 175 asteeseen. Kypsennä vielä 40-45 minuuttia tai kunnes lihaan valmiiksi asetettu paistovahti ponnahtaa ylös tai sisälämpötila näyttää 76 astetta. Kääri kypsä rulla folioon ja anna levätä 15 minuuttia. Poista paistovahti ja verkko. Viipaloi kalkkuna ja tarjoile lisäkkeenä raikasta omenahilloketta.Omenahilloke

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: kalkkuna
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5