Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kalkkunarulla uunissa

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1 kg
Kalkkunafileerulla

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Ota rulla huoneenlämpöön noin tunti ennen paistamista. Poista muovipakkaus ja pyyhi kalkkunarullan pinta. Aseta kalkkuna uunivuokaan. Kypsennä lihaa ensin 200 asteessa 40 minuuttia ja laske lämpötila sitten 175 asteeseen. Kypsennä vielä 40-45 minuuttia tai kunnes lihaan valmiiksi asetettu paistovahti ponnahtaa ylös tai sisälämpötila näyttää 76 astetta. Kääri kypsä rulla folioon ja anna levätä 15 minuuttia. Poista paistovahti ja verkko. Viipaloi kalkkuna ja tarjoile lisäkkeenä raikasta omenahilloketta.Omenahilloke

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 13.11.2005
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.