Kalkkunapihvi vuohenjuustokuorrutuksella

20.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kalkkunapihvi vuohenjuustokuorrutuksella

Ainekset

4 kappaletta
1 4 maustettua kalkkunan rintafileepihviä
2 100 g vuohenjuustoa (chévre)

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 0 g 0 g
Proteiinia 43 g 172 g
Rasvaa 8 g 34 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 1 048 4193
Energiaa kcal 250 1002

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna, Maitotuotteet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna rasva pannulla ja ruskista fileiden pinta molemmilta puolilta. Jatka kypsentämistä uunissa 200 asteessa 20-30 minuuttia fileen paksuudesta riippuen. Ota fileet pois uunista ja nosta uunin lämpö 250 asteeseen ja kytke ylälämpö tai grillivastus. Leikkaa juusto viipaleiksi ja aseta jokaiselle pihville juustosiivu. Ruskista juuston pintaa noin 3 minuuttia, älä kuitenkaan anna sulaa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: kalkkuna vuohenjuusto
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5