Kalkkunaleivät

16.6.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kalkkunaleivät

Ainekset

5 annosta
1 200 g kalkkunaleikkelettä
2 1 prk ananasmurskaa
3 0,5 prk kermaviiliä
4 100 g yrtti-pippurituorejuustoa
5 10 viipaletta paahtoleipää
6 pala kurkkua
7 salaattia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 33 g 165 g
Proteiinia 18 g 91 g
Rasvaa 8 g 38 g
Kuitua 3 g 15 g
Energiaa kJ 1 156 5779
Energiaa kcal 276 1381

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuutioi kalkkunaleikkele. Valuta ananasmurskasta mehu pois siivilässä. Painele vielä ananasmurskaa siivilässä, jotta mehu irtoaa. Sekoita kermaviilin joukkoon kuutioitu kalkkunaleikkele, tuorejuusto ja ananasmurska. Viipaloi kurkku. Levitä kaikille leiville kalkkunatäytettä. Pane viidelle leivälle kurkkuviipaleita ja salaattia. Paina leipien päälle pelkkää täytettä sisältävä leipä. Leikkaa leivät puoliksi kolmion muotoon. Tarjoile ilta- tai välipalana, retkellä tai noutopöydässä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5