Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kalkkuna-nachosalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Nopeasti kypsyvät kalkkunaleikkeet sopivat ruokaisaan salaattiin.

Ainekset

1 kpl
(480 g) kalkkunan ohutleikkeitä
1 rkl
Öljyä
1 rkl
Taco-mausteseosta
1 tl
Suolaa
2 kpl
Tomaattia
1 kpl
Punasipuli
1 kpl
(200 g) pakastemaissia
1 kpl
(n. 80 g) salaattiseosta
2 - 3 dl
Maissilastuja (nachoja)

Juustokastike

8 kpl
Cheddarjuustoviipaletta
4 rkl
Maitoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paista kalkkunaleikkeet öljyssä molemmin puolin muutaman minuutin ajan kypsiksi. Mausta tacomausteella ja suolalla. Hienonna tomaatit ja sipuli. Keitä maissia muutama minuutti, valuta ja jäähdytä. Annostele tarjoilulautasille salaattiseosta ja maissilastuja. Leikkaa kalkkunaleikkeet viipaleiksi ja nostele maissin, tomaatin ja sipulin kanssa salaatin joukkoon.

Valmista kastike. Poista juustoviipaleista suojapaperit. Kuumenna maito pienessä kasarissa. Revi joukkoon juustoviipaleet yksitellen. Sekoita koko ajan kunnes juusto on sulanut. Kaada salaatin päälle.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.10.2015
|
Muokattu: 28.3.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

76

320

4,0 g

0,5 g

6,0 g

3,8 g

2,5 g

2,5 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 paketti (480 g) kalkkunan ohutleikkeitä,

1 rkl Taco-mausteseosta,

1 tl Suolaa,

2 - 3 dl Maissilastuja (nachoja),

Cheddarjuustoviipaletta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli