Kalkkuna-nachosalaatti

21.10.2015
3 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kalkkuna-nachosalaatti

Nopeasti kypsyvät kalkkunaleikkeet sopivat ruokaisaan salaattiin.

Ainekset

4 annosta
1 1 paketti (480 g) kalkkunan ohutleikkeitä
2 1 rkl öljyä
3 1 rkl taco-mausteseosta
4 1 tl suolaa
5 2 tomaattia
6 1 punasipuli
7 1 pussi (200 g) pakastemaissia
8 1 pussi (n. 80 g) salaattiseosta
9 2 - 3 dl maissilastuja (nachoja)
Juustokastike
1 8 cheddarjuustoviipaletta
2 4 rkl maitoa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 31 g 124 g
Proteiinia 46 g 184 g
Rasvaa 21 g 85 g
Kuitua 4 g 14 g
Energiaa kJ 2 098 8393
Energiaa kcal 502 2006

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lounas
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna
Makuja maailmalta Meksikolainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paista kalkkunaleikkeet öljyssä molemmin puolin muutaman minuutin ajan kypsiksi. Mausta tacomausteella ja suolalla. Hienonna tomaatit ja sipuli. Keitä maissia muutama minuutti, valuta ja jäähdytä. Annostele tarjoilulautasille salaattiseosta ja maissilastuja. Leikkaa kalkkunaleikkeet viipaleiksi ja nostele maissin, tomaatin ja sipulin kanssa salaatin joukkoon.

Valmista kastike. Poista juustoviipaleista suojapaperit. Kuumenna maito pienessä kasarissa. Revi joukkoon juustoviipaleet yksitellen. Sekoita koko ajan kunnes juusto on sulanut. Kaada salaatin päälle.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5