Kalatartar ja paahdettu ruisleipä

16.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kalatartar ja paahdettu ruisleipä

Ainekset

4 annosta
1 160 g kraavikalaa, lohta tai siikaa
2 2 rkl hienonnettua tilliä
3 2 rkl hienonnettua purjoa
4 2 rkl smetanaa
5 mustapippuria
Lisäksi :
1 ruisleipää
2 salaattia
3 paprikaa
4 tomaattia
5 2 tl öljyä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 21 g 84 g
Proteiinia 10 g 41 g
Rasvaa 13 g 52 g
Kuitua 7 g 27 g
Energiaa kJ 1 023 4092
Energiaa kcal 244 978

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa kraavi kala pieniksi kuutioiksi. Sekoita mausteet ja smetana kalakuutioiden kanssa tasaiseksi. Kokoa annos lautasille valmiiksi. Muotoile tartar lusikoiden avulla palloiksi. Lisää viereen salaatinlehtiä sekä paprika- ja tomaattiviipaleita. Valuta päälle hieman öljyä. Paahda ruisleivät, leikkaa kolmioiksi ja lisää annoslautaselle.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5