Kalastajan paistos

25.8.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kalastajan paistos

Ainekset

4 annosta
1 4 dl maitoa
2 1 pussi (400 g) pakastemuusiaineksia
3 1 pussi (150 g) pakastepinaattia
4 0,5 tl suolaa
5 2 rkl margariinia tai voita
Lisäksi
1 500 g nahatonta lohifileetä
2 1 pussi (180 g) isoja pakastekatkarapuja
3 2 limetin mehu
4 0,5 purjosipulia
5 1 ruukku tilliä
6 1 rkl rouhittua roseepippuria
7 1 tl suolaa
8 1 dl (ruoka)kermaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 22 g 90 g
Proteiinia 37 g 147 g
Rasvaa 29 g 115 g
Kuitua 2 g 9 g
Energiaa kJ 2 092 8369
Energiaa kcal 500 2000

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kiehauta maito pinnoitetussa kattilassa ja koko ajan sekoitellen. Lisää muusiainekset ja pakastepinaatti. Hauduta välillä sekoitellen 10 minuuttia. Lisää suola ja rasva. Sekoita tasaiseksi. Suikaloi lohifilee ja lado palat uunivuoan pohjalle. Lisää katkaravut. Purista päälle limeteistä mehut. Halkaise purjo ja huuhtele se hyvin juoksevan veden alla. Suikaloi purjo ja lisää se vuokaan. Lisää muut ainekset. Levitä muusi päälle. Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla 30–40 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5